VOS EAB
Huizermaatweg 258
1276 MJ Huizen
Info@voseab.nl
06-52025930

Particulieren

 

Voor particulieren kunnen wij diverse formaten verbouwingen, renovaties verwezenlijken hierbij kunt u denken aan het aansluiten van een ADSL aansluiting tot het compleet renoveren van een woning.

 

Hierbij kunt u kiezen uit een turnkey project, alleen begeleiding of alleen een aspect van de verbouwing bijvoorbeeld:

 

Elektrotechniek(vos eab)

 

Loodgieterwerk(derde)

 

Stukadoorswerk(derde)

 

Turn-key projecten

 

Turn-key projecten houd in dat wij alle werkzaamheden coördineren zodat de klant maar een partij heeft waar mee hij hoeft te communiceren. Dit heeft als voordeel dat er geen problemen ontstaan tussen bijvoorbeeld de loodgieter en de elektricien.

 

Een project begeleiden en voeren wij uit met dezelfde mensen dus geen wisseling van het uitvoerende personeel. Wij denken graag mee met de klant daarom zijn wij het liefst vroeg betrokken bij een project. Zodat wij kunnen adviseren betreffende alle technische installaties centrale verwarming, lucht verwarming, warmte terug winning, airconditioning, beveiliging, brandmeld, ict, elektrotechnisch, centrale stofzuiger installaties en water installaties.

 

Puur en alleen het begeleiden van een project kan ook worden verzorgd zodat de werkzaamheden door uzelf of door derden kan worden uitgevoerd. Hierbij worden dan werktekeningen, materialen state, de diverse schema’s gemaakt en overgedragen aan de uitvoeren de partij.

 

Waarna wij ons terug trekken uit de bouw stroom en alleen nog advies en sturing geven indien dit gewenst is.

 

De kosten die aan het laatste deel zijn verbonden worden achteraf in rekening gebracht.

e kosten die aan het advies pakket zitten worden na het advies in rekening gebracht en zijn afhankelijk van de grote van het project.

 

Betreffende de elektrotechnische installaties zijn er verschillende soorten installaties namelijk de nen1010Elux/kiss of de domotica installatie